Veure totes les notícies

20/03/2014

Un jutge permet a un maltractador conviure amb la seva dona per no tenir on anar

 

 

La Secció Segona de l'Audiència de Jaén ha absolt un home, de 78 anys, acusat d'un delicte de trencament de condemna. A més, se li permet viure amb la seva dona, a la qual havia maltractat, al considerar que es troba en estat de necessitat i no té on anar.

La sentència estima el recurs d'apel·lació presentat per l'acusat, S.M.C., que havia estat condemnat a nou mesos de presó en primera instància el desembre del 2013 per un delicte de trencament de condemna amb agreujant de reincidència.

"Deambulant" pel poble

El 2006, aquest home havia estat condemnat per un delicte de violència de gènere i lesions, per la qual cosa tenia prohibit acostar-se i comunicar-se amb la seva dona fins al mes de novembre del 2014.

No obstant, entre octubre del 2011 i maig del 2012 va estar convivint amb ella al seu domicili a Bedmar-Garcíez. En el recurs, assegurava que estava en estat de necessitat, fet que l'Audiència ha acceptat, al tenir l'acusat 78 anys, i assegurar la seva dona que tenia "interès" a recollir-lo, al veure'l tots els dies "deambular" pel poble al no tenir on anar.

 

Font: EFE

Foto: Albert Bertrán