El Col·legi

Comissions

Aquesta Comissió aglutina diferents aspectes:

D’una banda, la biblioteca, que és un servei molt consolidat al nostre Col·legi i que existeix des del seus orígens. L’objectiu de la biblioteca és oferir un servei d’informació jurídica a tots els /lescol·legiats/ades per tal de facilitar-los l’exercici de la seva activitat professional.

D’altra banda, el servei de publicacions ha posat en marxa la possibilitat de fer compres de codis o llibres conjuntament amb altres col·legis a través del CICAC i d’aconseguir així que els/les col·legiats/ades els puguin adquirir a un cost molt baix.

Tots som conscients de la importància que les noves tecnologies tenen avui dia i dels nombrosos avantatges que ofereixen. En aquest sentit, el nou web del Col·legi ha estat el projecte més important de la Comissió, un projecte del qual estem molt orgullosos. Un altre aspecte que impulsem és la signatura digital, conscients de la utilitat que tindrà, cada vegada més, per fer tràmits en línia i acreditar la nostra condició de professionals. Finalment, des de la Comissió també ens ocupem de la protecció de les dades personals al nou espai digital. Aquestes són les qüestions que coordinem i impulsem des del nostre àmbit d’actuació.

 

Presidenta: Sra. Roser Lavall Vigas

Vocal: Sr. Josep Viella Massegú