El Col·legi

Benvinguts, benvolgudes,

El degà, la Junta de Govern i tot el personal que treballa per a vosaltres us dóna cordialment la benvinguda a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Girona.

De fet, aquesta benvinguda no caldria, ja que el Col·legi és vostre. Un Col·legi per a tots els advocats/des; al vostre servei, al servei dels ciutadans i al servei de la justícia.

Som el segon col·legi de Catalunya en nombre de col·legiats, i un col·legi amb un pes específic al Consell dels Col·legis de l'Advocacia de Catalunya i al Consejo General de la Abogacía.

La nostra entitat intenta donar-vos tots els serveis que necessiteu, i que intentem millorar amb el desig que us animeu a acudir-hi més. Necessitem les vostres opinions, saber què voleu del Col·legi; però també cal que el conegueu més. Ho sabem per experiència: quan hom no forma part de la Junta o d’alguna de les comissions del Col·legi, aquest sol ser bastant desconegut.

Entreu, acostem-nos, col·laborem, parlem. Totes les opinions, expressades amb respecte, seran benvingudes. Les portes del Col·legi, de la vostra casa, sempre estaran obertes.

Una abraçada a tots i al vostre servei. 

Albert Sierra Vicens
Degà