Veure totes les notícies

21/06/2022

L’impacte immediat de les noves tecnologies sobre el Dret laboral

El Col·legi de l’Advocacia de Tarragona dedica tota una jornada en analitzar, a través de diversos ponents, l’impacte de les noves tecnologies sobre el Dret Laboral.

Dversos especialistes d’arreu del territori català han compartit espai per posar sobre la taula diverses qüestions dins el Dret laboral i la seva evolució com l’auge del teletreball, el control del rendiment laboral a través de les noves tecnologies o la digitalització de gairebé tot el món empresarial.

La jornada s’ha dividit en diverses conferències, on s’incideix, sobretot, en la necessitat d’actualització constant en l’ofici de l’advocacia, les relacions col·lectives dels drets laborals o el teletreball en les seves diverses disciplines com la retenció de talent laboral, la desconnexió digital o la incidència dels algoritmes en la contractació laboral. Així ho explica Estela Martín, presidenta del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

Finalment, tot clourà la jornada amb el debat sobre la negociació col·lectiva davant la irrupció de les noves tecnologies amb representants d’entitats com PIMEC, sindicats com UGT o la patronal multisectorial CECOT. Unes jornades del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona que posa en valor l’auge de les noves tecnologies en el futur immediat del sector.

 

Redacció: Èric Rosique

Enllaç: https://rctgn.cat/peces-informatives/croniques-actualitat/limpacte-immediat-de-les-noves-tecnologies-sobre-el-dret-laboral/

Font: www.rctgn.cat