Veure totes les notícies

21/06/2022

L’ICAT acull una jornada sobre l’efecte de les noves tecnologies en el Dret Laboral

Jornada ICAT Dret Laboral

L’ICAT acull una jornada que analitza l’impacte de les noves tecnologies en el Dret Laboral. S’estudien diversos aspectes legals relacionats amb la transformació digital, la globalització i el teletreball.

La jornada ha començat a les 9:30h i s’allargarà fins a les 19:30h. El programa formatiu tracta les problemàtiques més habituals relatives a aspectes com la digitalització i la intel·ligència artificial, les relacions col·lectives de treball, la contractació i la prevenció de riscos laborals.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, Estela Martín, ha explicat que l’objectiu és valorar l’impacte de les noves tecnologies en la conciliació familiar i laboral.

La jornada compta amb ponents com la magistrada del Tribunal Suprem, Mª Luisa Segoviano, i la directora de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, Mar España.

La magistrada del Tribunal Suprem especialista en jurisdicció social, Rosa Mª Virolés, és també ponent del programa, i ha animat l’ICAT a acollir més jornades de diverses temàtiques.

Al llarg del matí s’ha dut a terme un speech inicial i les dues primeres conferències. A la tarda, se’n faran dues més i es clourà amb un debat sobre la negociació col·lectiva davant la irrupció de les noves tecnologies.

 

Redacció: JUDITH MESAS GASCÓ

Enllaç: https://www.tarragonaradio.cat/licat-acull-una-jornada-sobre-lefecte-de-les-noves-tecnologies-en-el-dret-laboral/

Font: www.tarragonaradio.cat