Veure totes les notícies

03/08/2022

Investiguen una violació per submissió química a Girona

La façana dels Jutjats de Girona, foto d'arxiu

Investiguen una violació per submissió química a Girona

Un jutge investigar una violació per submissió química a Girona. La víctima va posar la denúncia a finals del mes d’abril passat, després de despertar-se a casa i sense recordar res de bona part de la nit. Amb el visionament de les càmeres, els Mossos d’Esquadra van poder identificar el sospitós, que està citat a declarar com a investigat. La víctima ha decidit fer públics els fets per llançar un missatge d’alerta arran de l’onada de punxades a noies en discoteques i locals nocturns. En total, els Mossos han rebut 23 denúncies per punxades en entorns de lleure a Catalunya, cap a Lleida, de les quals 22 víctimes són noies i una, un noi.

Un dels últims casos que està en investigació és la punció a una jove ocorreguda durant la nit de dissabte passat a la festa major de Viladamat (Alt Empordà). Per la seua part, la delegada del Govern central a Catalunya, Maria Eugènia Gay, va explicar que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil estan “treballant de forma coordinada” amb els Mossos en els casos de punxades a joves.

 

Redacció: Segre 

Enllaç: https://mynmedia.mynews.es/noticies/?dre=00000173-20220803-000050&tipus=pdf&id_client=5621134D&expiration_key=ibuwYP4BT/ugGXh8PWO2g9dnTdLLWl3eagPRYAKjrm90et71hnn9OAPjpWc=&idSeguiment=

Font: www.segre.com