Veure totes les formacions

25/10/2021

Webinar “Programa Reallotgem"
16h
online

Circular 132-2021

Benvolgut company, benvolguda companya,

T’informem que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, en el marc del programa Reallotgem.cat, que impulsa des del desembre de 2020 impulsa un programa per llogar pisos privats buits amb l’objectiu d’allotjar les famílies que tenen informe favorable de la Mesa d’emergències.

Ara, a més, s’aprova una ampliació del programa per captar habitatges amb persones que ja siguin residents en aquests habitatges, per aquells casos que per motius de desnonament imminent es pugui oferir als seus residents un lloguer en el propi habitatge, o algun d’alternatiu que s’adeqüi a la unitat de convivència.

Atesa la col·laboració entre el Col·legi de l’Advocacia de Girona i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per impulsar la mediació en l’àmbit de l’habitatge, el proper dilluns dia 25 d’octubre, de 16h a 17.30h, és durà a terme un webinar sota el títol “Programa Reallotgem, un instrument per al reallotjament de les situacions d’emergència habitacional”, a càrrec de la Sra. Sílvia Grau Fontanals, directora Operativa d’Actuacions d’Urgència en Matèria d’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

El webinar es podrà seguir de forma gratuïta a través de la plataforma Microsoft Teams, prèvia inscripció al següent enllaç:

Inscripció:  https://forms.office.com/r/PzrE9L0Uq9

Cordialment,

 

Josep Viella i Massegú

President de la Comissió de mediació i resolució alternativa del conflicte

 

Girona, 21 d’octubre de 2021