Un jutge obliga una menor a tenir contacte amb el seu pare per WhatsApp

29/05/2018
El dictamen arriba després que la nena i la mare no hagin complert l'acord a què havien arribat en el règim de visites
 

 

Un jutge de Huelva ha emès una interlocutòria en què imposa a una de menor l’obligació de mantenir comunicació amb el seu pare, divorciat, a través de missatges de Whatsapp, com a complement a les trobades en persona entre els dos.

La interlocutòria estableix que la menor no podrà deixar de tenir contacte amb el seu pare encara que sigui per aquesta via, però no obliga el pare a contestar-li els missatges que li enviï, però sí, a la filla, a tenir sempre contacte amb el seu pare.

El jutge ho ha dictaminat en un procés per determinar el compliment de règim de visites d’estades i pernoctes de la menor amb el seu pare, després que la nena i la seva mare no hagin complert l’acord a què havien arribat anteriorment sobre aquest tema.

El pare va recórrer al jutjat, i davant la impossibilitat de posar d’acord les dues parts, el magistrat ha imposat a la menor l’obligació d’estar en contacte amb el seu pare a través dels missatges de mòbils.

El jutge incideix que “sent patent que el règim establert en la sentència que es tracta ha fracassat, entenc que s’haurà de modificar provisionalment el règim que hi havia establert", per això obre un període de sis mesos "en què la menor es comunicarà amb el seu pare per missatgeria de telèfon una vegada per setmana, i li farà un resum com més ampli millor de les diferents activitats setmanals”.

La mateixa interlocutòria fixa que la nena “respondrà d’alguna manera als missatges que sense cap límit pot enviar pel mateix medi el progenitor demandant”. 

 

Font: El Periodico