Tres dones mortes en 24 hores a mans de les seves parelles

29/05/2017
Quatre morts i un ferit, en tres nous casos de violència masclista a Madrid i Molina de Segura
 

Tres dones han mort en les últimes hores, dues a Madrid i l'altra a Molina de Segura, a Múrcia. La policia investiga si es tracta de nous casos de violència masclista.

Aquest migdia la policia ha detingut a Collado Villalba, a Madrid, un home de 43 anys com a presumpte assassí de la seva parella, una dona de 38 anys. El detingut havia trucat dissabte a la Guàrdia Civil per avisar que havia trobat la dona morta i emmordassada al domicili familiar. Avui l'han detingut com a principal sospitós del crim.

També a Madrid, divendres a la nit, la policia va trobar el cadàver d'una dona de 55 anys en un pis del districte de Ciudad Lineal. Havia estat la seva parella, un home de 61 anys, qui havia donat l'avís al 112.

Quan els agents van arribar al domicili de la parella van trobar el cos de la dona al llit amb signes d'estrangulació. L'home presentava diverses ferides d'arma blanca al tòrax i l'abdomen. El van traslladar a l'hospital, on ja està fora de perill.

El tercer cas ha passat a Molina de Segura aquesta passada nit.

Un treballador del centre d'Atenció a Persones amb Trastorn del Desenvolupament (Astrade) ha assassinat presumptament la seva companya de feina i posteriorment s'ha penjat.

Ha estat una altra treballadora del centre qui ha trobat els dos cossos quan ha arribat aquest matí a treballar. La dona era a terra enmig d'un bassal de sang i l'home ha aparegut penjat.

La policia s'ha fet càrrec de la investigació i ha activat el protocol per violència de gènere perquè no es descarta que els morts mantinguessin una relació sentimental.