A judici l'home que va apunyalar el seu fill de 18 anys perquè volia continuar estudiant

09/04/2019
La Fiscalia demana 14 anys de presó per a l'home que va deixar a punt de morir el noi

 

La Fiscalia de Madrid sol·licita 14 anys de presó per a un acusat d’intentar assassinar el seu fill davant de la seva negativa a abandonar els seus estudis i dedicar-se a treballar.

Així consta en l’escrit d’acusació, al qual ha tingut accés Europa Press, en què s’imputa Saliu Balde un delicte de temptativa d’assassinat amb l’agreujant de parentiu. Serà jutjat aquest dilluns a l’Audiència Provincial de Madrid.

Així mateix, demana que es prohibeixi a l’acusat comunicar-se o acostar-se al seu fill a menys de 500 metres del seu domicili o lloc de treball durant 15 anys.

L’acusat, nascut a Guinea Bissau però que resideix a Espanya des de fa gairebé 20 anys, es va dirigir cap a les 12.30 hores del 7 de novembre del 2016 al domicili familiar que tenia a Madrid.

Ell volia que només treballés

Una vegada allà es va dirigir a l’habitació on dormia el seu fill, que llavors tenia 18 anys, i amb el qual mantenia "desavinences" de tipus domèstic "davant de la negativa d’aquest a no deixar els estudis i dedicar-se en exclusiva a la vida laboral com li exigia el progenitor".

Ja a l’interior del dormitori, li va clavar un ganivet a l’abdomen del seu fill "sense que aquest pogués realitzar cap acte defensiu al trobar-se ajagut al llit i en situació de somnolència". El noi es va despertar a conseqüència de l’agressió i va aconseguir acostar-se a la porta del dormitori que el seu pare havia tancat amb clau.

Finalment el noi va caure a terra "a l’abandonar-lo la força física" i va ser el seu propi pare que va trucar a les forces de l’ordre per comunicar-los el que havia passat. La intervenció dels serveis de sanitat va evitar la mort del noi.

 

Font i Foto: El Periódico