Els jutjats mercantils de Barcelona activen un protocol per al Mobile

22/02/2016

 

Els jutjats mercantils de Barcelona han activat el protocol per al Mobile World Congress (MWC) pels possibles conflictes que puguin produir-se, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat aquest divendres.

 

   Durant la fira poden produir-se conflictes d'interessos entre companyies per qüestions de propietat intel·lectual o disputes de patents, entre d'altres, per la qual cosa els jutjats han cregut convenient crear un protocol per tractar aquests temes.

 

   El document, que es porta a terme per segon any consecutiu, consisteix a donar tramitació preferent i prioritària a les mesures urgents en qüestió de patents i dissenys industrials que es presentin al MWC, així com resoldre en un termini de dos dies la sol·licitud de mesures cautelars d'aquestes qüestions.

 

   Un altre dels aspectes que aborda és presentar escrits de caràcter preventiu als jutjats de Barcelona per evitar que una part sol·liciti mesures cautelars urgents sense que l'altra tingui coneixement en un suposat conflicte en matèria de propietat intel·lectual o industrial.

 

   Els jutges mercantils han considerat que aquest protocol també podria fer-se extensible a la resta de Congressos i Fires on puguin topar els drets de propietat industrial o intel·lectual.

 

 

Font i Foto: aldia.cat