Presentació del TORNonline

Dia: 
dijous, 16 octubre, 2014 - 19:00
Lloc: 
Sala d’actes del Col·legi

 

Presentació del TORNonline

16 d’octubre, 19 hores.

 

 

Benvolgut/uda company/a,

 

El Col·legi d’Advocats de Girona ha desenvolupat l’aplicatiu TORNonline destinat a facilitar l’entrada de les actuacions del Torn d’Ofici de forma telemàtica, amb llibertat d’horari i amb la possibilitat de consultar l’històric de les actuacions justificades, mòduls meritats i els pagaments percebuts. També permet, entre altres opcions, consultar les guàrdies i totes les actuacions realitzades tant en torn d’ofici com en assistència al detingut i imputat.

 

Abans de la implantació definitiva per a tots els lletrats del torn d’ofici, l’ICAG ha realitzat una primera fase de proves destinada a corregir possibles incidències, millorar les prestacions i optimitzar el rendiment.

 

Ara volem començar una segona fase de proves per continuar millorant l’aplicatiu, per això et voldríem demanar la teva assistència a la presentació del TORNonline que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi el proper dijous dia 16 d’octubre, a les 19 hores.

 

Et demanem que confirmis la teva assistència a secretaria@icag.cat

 

Els 50 primers inscrits participaran en aquesta fase, i un cop finalitzada aquesta segona fase, s’implementarà a la totalitat dels col·legiats adscrits al Torn d’ofici, moment en que es farà la presentació a la resta dels col·legiats.

 

Cordialment,

 

La Comissió del Torn d’ofici

 

Girona, 10 d’octubre de 2014

dijous, 16 octubre, 2014 - 19:00