Presentació del llibre“Penas y personas: 2810 días en las prisiones españolas”

Dia: 
dimecres, 26 novembre, 2014 - 19:00
Lloc: 
UNED

 

Presentació del llibre“Penas y personas: 2810 días en las prisiones españolas”

26 de novembre, 19 hores

Circular 156/2014

Benvolgut/uda company/a,

Et trasllado la invitació rebuda de la UNED en relació a la presentació d’aquest llibre.

L’acte tindrà lloc demà dia 26, a la seu de la UNED.

 

Ben cordialment,

 

Carles Mac-Cragh Prujà

Degà

 

Girona, 25 de novembre de 2014

 

 

 

La seu de la UNED a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt acollirà la presentació del llibre“Penas y personas: 2810 días en las prisiones españolas” de Mercedes Gallizo.

Gallizo va ser al capdavant de la Direcció General d’Institucions Penitenciàries del govern de l’Estat entre els anys 2004 i 2011. Durant aquests anys, gestionant 81 centres penitenciaris i una població reclusa de més de 70.000 persones, Gallizo va rebre més de 10.000 cartes dels reclusos. A partir d’aquestes cartes i la seva experiència, l’autora fa un retrat necessari i impactant de les presons espanyoles. Destaca en particular la visió de les presons com un observatori privilegiat dels mals de la societat en que vivim i d’un mon que ens pot ensenyar moltes coses de la forma de viure, de la soledat, la por, l’ambició, la incomprensió o la inadaptació social.

La presentació del llibre anirà a càrrec d’Albert Batlle,que va ser Secretari General de Serveis Penitenciaris del govern català i actualment és Director General de la Policia de Catalunya, i de Carles MacCrag, Degà del Col.legi d’Advocats de Girona.

La presentació serà a les 19h. del dimecres 26, a la Sala d’Actes de la UNED a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

................................................................................................................

La sede de la UNED en la Factoría Cultural Coma Cros de Salt acogerá la presentación del libro "Penas y personas: 2.810 días en las Prisiones españolas" de Mercedes Gallizo.

Gallizo estuvo al frente de la Dirección General de Instituciones Penitenciarias del gobierno del Estado entre los años 2004 y 2011. Durante estos años, gestionando 81 centros penitenciarios y una población reclusa de más de 70.000 personas, Gallizo recibió más de 10.000 cartas de los reclusos. A partir de estas cartas y su experiencia, la autora hace un retrato preciso e impactante de las prisiones españolas. Destaca en particular la visión de las prisiones como un observatorio privilegiado de los males de la sociedad en que vivimos y de un mundo que nos puede enseñar muchas cosas de la forma de vivir, de la soledad, el miedo, la ambición, la incomprensión o la inadaptación social.

La presentación del libro correrá a cargo de Albert Batlle, que fue Secretario General de Servicios Penitenciarios del gobierno catalán y actualmente es Director General de la Policía de Cataluña, y de Carles MacCrag, Decano del Colegio de Abogados de Girona.

La presentación será a las 19h. del miércoles 26, en la Sala de Actos de la UNED en la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

 

dimecres, 26 novembre, 2014 - 19:00
AdjuntMida
PDF icon TARJA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE152.42 KB