Legítima o llegítima? Jornada sobre recursos lingüístics per a advocats

Dia: 
dimecres, 14 febrer, 2018 - 18:00

Legítima o llegítima? Jornada sobre recursos lingüístics per a advocats

14 de febrer

 

Circular 20-2018

 

Benvolgut/uda company/a,

 

T’informo que la Comissió de Llengua del CICAC, amb col·laboració amb el Col·legi d’Advocats de Girona ha organitzat pel proper dimecres 14 de febrer, de 18 a 20h, un taller formatiu sobre recursos lingüístics útils per als advocats que exerceixen en català.

 

L’objectiu de la sessió és divulgar les eines gratuïtes de què disposen els professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional i resoldre dubtes del llenguatge jurídic català, nous diccionaris i glossaris de terminologia jurídica, models de documents, bases de dades legislatives en català i altres pàgines webs, entre molts altres recursos gratuïts.

 

El taller busca ser una sessió pràctica en què s’alternen les explicacions del docent amb estones per explorar i resoldre dubtes lingüístics amb els recursos lingüístics en línia.

 

És molt recomanable que els assistents portin el seu ordinador portàtil o bé la seva tauleta tàctil, ja que el taller pretén ser una sessió pràctica en què s’aprendran a utilitzar noves eines i es resoldran els dubtes lingüístics exposats.

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

 

La inscripció és gratuïta, amb compromís d’assistència, al correu secretaria@icag.cat

 

Cordialment,

 

Marta Alsina Conesa

Presidenta de la Comissió de normalització lingüística

 

Girona, 1 de febrer de 2018

dimecres, 14 febrer, 2018 - 18:00