Formació gratuïta i homolgada en mediació

Dia: 
dijous, 7 maig, 2020 - 18:00
Lloc: 
on-line
Organitza: 
CICAC

Formació gratuïta i homolgada en mediació

WbinCICAC

#FORMATDESDECASA

 

Circular 88/2020

 

Benvolgut company, benvolguda companya,

 

Et detallem el proper webinar, destinat als mediadors, programat en el marc de la iniciativa #formatdesdecasa, organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana:

 

 

Dijous 7 de maig, a les 18h:Aspectes legals, processals, laborals i diplomàtics de la mediació”, a càrrec de la Sra. Núria Cabanes Cid, advocada i mediadora. Membre de la junta del Centre de mediació de dret privat de les Terres de l’Ebre.

 

 

Pots formalitzar la inscripció a través de la web www.formacioadvocaciacatalana.cat, a través del baner habilitat. En aquest espai, podràs consultar la formació prevista i formalitzar la inscripció, així com les instruccions i recomanacions per tal de seguir els webinars correctament.

 

 

  • Aquest webinar, que organitza el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, està homologat pel Centre de Mediació de la Generalitat.

 

  • La ponència tindrà una durada de 2 hores i s’estructurarà de la següent manera: una primera part d’exposició per part de la ponent, de 90 minuts, i una segona part dedicada a dubtes i/o comentari per part de l’alumnat, de 30 minuts.

 

  • Un cop finalitzada la ponència, els alumnes que vulguin, podran realitzar una activitat voluntària a fi d’acreditar una hora més de formació continuada en mediació, que consistirà en  resoldre un qüestionari o un cas pràctic, a elecció de la ponent, que s’haurà de lliurar a l’adreça que aquesta indiqui, en un termini màxim de dos dies a partir de la data de la ponència.

 

  • El qüestionari o el cas pràctic s’enviarà a l’alumnat mitjançant correu electrònic, juntament amb el material didàctic de la sessió (material audiovisual i guió de la sessió), el mateix dia de la ponència, abans que aquesta comenci el WbinCICAC, a l’alumnat inscrit, juntament amb el material audiovisual i guió de la sessió.

 

  • A fi que l’alumnat conegui el protocol a seguir, abans d’iniciar la ponència, la ponent dedicarà uns minuts a explicar el tema de l’activitat voluntària (qüestionari o supòsit pràctic).

 

  • Un cop comprovada l’assistència virtual al WbinCICAC i la superació de l’activitat pràctica, el CICAC certificarà les hores realitzades per l’alumnat i, en el seu cas, l’activitat voluntària.

 

  • Per fer l’activitat voluntària, l’alumnat haurà d’haver visualitzat la ponència.

 

  • Durant les dues setmanes següents a aquesta ponència, la mateixa ponent impartirà dues ponències més (una per setmana), amb la mateixa estructura i format que l’anterior.

 

  • Encara està pendent la concreció del dia i hora d’aquestes dues ponències. Tan bon punt ho sabem us ho comunicarem.  

 

 

Cordialment,

 

 

Josep Viella i Massegú

President de la Comissió de mediació i resolució alternativa del conflicte

 

 

Girona, 4 de maig de 2020

dijous, 7 maig, 2020 - 18:00
AdjuntMida
PDF icon Programa498.16 KB