DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ

Dia: 
divendres, 18 gener, 2019 - 09:45

DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ

 

Psicòlegs, treballadors socials, advocats, universitat i la Cambra de Comerç, seleccionen el disseny i la imatge corporativa de Girona Mediació

 

Jornada “Mediació empresarial i justícia restaurativa”

 

Circular 194-2018

 

Benvolgut company, benvolguda companya,

 

LA UNIVERSITAT DE GIRONA, EL COL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE CATALUNYA-DELEGACIÓ GIRONA, EL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL DE CATALUNYA-DELEGACIÓ GIRONA, L’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L’ADVOCACIA DE GIRONA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA PRESENTARAN EL PROPER 18 DE GENER EL CONCURS PER SELECCIONAR EL SEU LOGOTIP, OBERT A TOTA LA CIUTADANIA, EN EL MARC DE LA JORNADA DE TREBALL QUE ANUALMENT FA PER COMMEMORAR EL DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ.

 

En el marc del conveni de col·laboració del Projecte “Girona Mediació”, format per la Universitat de Girona (UdG), l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya-Delegació de Girona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya-Delegació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona, aquest proper 18 de gener es farà pública la convocatòria d’un concurs obert a tota la ciutadania, adreçat a escollir la imatge corporativa del grup de treball “Girona Mediació”. Aquest mateix dia, es celebrarà a la Cambra de Comerç de Girona la jornada commemorativa del dia europeu de la mediació, que comptarà amb diferents ponències i col·loquis, basades en la mediació empresarial i la justícia restaurativa. Tot seguit et detallem la informació de la jornada.

 

 

 

JORNADA “MEDIACIÓ EMPRESARIAL I JUSTÍCIA RESTAURATIVA”

Divendres, 18 de gener de 2019

 

 

Lloc: Cambra de Comerç de Girona (Avda. Jaume I, 46)

 

9.45h – 10.00h: Registre i acreditacions

 

10.00h – 10.20h: Inauguració de la Jornada promoguda en el marc del desenvolupament del conveni “Girona Mediació”, a càrrec de:

 

Sr. Domènec Espadalé Vergés - President Cambra de Comerç De Girona.

Sr. Carles Mac-Cragh Prujà, Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.

Sr. Francisco Molinero Ruiz, President de la Junta Rectora del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Delegació Girona.

Sr. Jaume Fort Cònsul, Vicedegà 3r del Col·legi Oficial de Treball  Social de Catalunya i delegat territorial de Girona.

Autoritat – Universitat de Girona

Sr. Jordi Martinoy Camós – Director dels Serveis Territorials de Justícia de Girona de la Generalitat de Catalunya.

 

10.20 – 10.45h: Presentació del concurs per a la selecció de disseny gràfic del logotip i la imatge corporativa del grup de treball “Girona Mediació”

 

10.45h – 13.00h: Ponència: “Descobrint la mediació empresarial, a càrrec de la Sra. ElenaBaixauli, Doctora en Psicologia Clínica i Salut. Mediadora externa de diferents empreses i organitzacions. Docent a la Universitat de València i altres institucions públiques i privades.Actualment també es dedica a la recerca en l'àmbit de la Psicologia i la Mediació. Membre del Fòrum Internacional de Mediadors, de la World International Mediation, ambaixadora de ODR Llatinoamèrica, membre de la Delegació del Fòrum Mundial de Mediació a la Comunitat de València, membre de la Càtedra d'emprenedors de la Universitat de València i la Universitat de Salamanca, membre de la Red de Professors Motivadors de l'Esperit Emprenedor a l'Aula, membre de la Divisió d'Jurídica i Forense i la Divisió de Psicologia de les Organitzacions del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat de València. Congressista, autora de llibres i diverses publicacions sobre mediació i resolució de conflictes.

 

Torn obert de paraules. Moderadors: Sr. Josep Viella, advocat, mediador i àrbitre, president de la Comissió de mediació i resolució alternativa del conflicte i Sr. Narcís Bartina, enginyer tècnic, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç i de la Comissió de Mediació del Col·legi d’Enginyers Tècnics.

 

13.00h – 14.00h: Dinar – networking (hall sala d’actes de la Cambra de Comerç)

 

14.00h – 16.00h: Projecció dels audiovisuals:

 

“El teatro como arma pedagógica” de l'autora Sra. Alba Muñoz.  Audiovisual sobre el procés d'investigació i creació de l'obra "LA MIRADA DEL OTRO", peça teatral que documenta les trobades restauratives entre víctimes i disidents d'ETA.

 

“La mirada del otro” en el centro penitenciario de Quatre Camins” (Barcelona).

 

Presentació i explicació a càrrec de la Sra. Maria San Miguel, productora, dramaturga i actriu de l’obra “La mirada del otro”, basada amb les trobades mediadores entre dissidents etarres i familiars de les víctimes a la presó de Nanclares (Àlava).

 

Col·loqui i torn obert de paraules: Amb la participació de la Sra. Maria San Miguel, la Dra. Elena Baixauli i el Sr. Aidà Almirall, mediador i dinamitzador comunitari i psicòleg, que ha treballat en àmbit d’infància, adolescència i família com a psicòleg i com a mediador. Actualment treballa al Casal de Barri Pou de la Figuera com a dinamitzador comunitari, així com al CP Quatre Camins com a mediador penitenciari. També realitza formacions, assessoraments i acompanyaments a grups amb Tésera Mediació.

 

Moderadora: Sra. Imma de Malibran, membre del Servei d’Informació Mediadora del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

 

 

INFORMACIÓ GENERAL:

Inscripció:

Pots formalitzar la inscripció a la Secretaria del Col·legi de l’Advocacia de Girona en el moment de presentar la butlleta, o bé fent l’ingrés al c/c “LA CAIXA” ES95 2100 8101 91 2200092267, i remetent posteriorment el comprovant i la butlleta d’inscripció al fax 972 20 04 23 o a l’adreça electrònica secretaria@icag.cat

 

Preu (amb dinar inclòs):      40€ Col·legiats i associats

                                               50€ Altres col·lectius

25€ Estudiants i persones aturades

 

Termini màxim d’inscripció: 10 de gener de 2018

 

Adreçat a: Professionals mediadors i no mediadors, i altres persones interessades en mediació.

 

ORGANITZA GIRONA-MEDIACIÓ: COMISSIÓ DE MEDIACIÓ  DE L’IL·LUSTRE COL·LEGI DE L’ADVOCACIA DE GIRONA, UNIVERSITAT DE GIRONA, COL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE CATALUNYA-DELEGACIÓ GIRONA, COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL DE CATALUNYA-DELEGACIÓ GIRONA, I CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA.

 

Podeu trobar més informació, consultant la pàgina web del centre de mediació de dret privat de catalunya, així com als webs del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya-delegació Gironael Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya-delegació Girona, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona i la Cambra de Comerç de Girona.

 

Pels professionals mediadors l’assistència serà acreditativa d’hores de formació pel Centre de Mediació de Dret privat de Catalunya (en breu s’especificarà quantitat d’hores acreditades).

 

 

Cordialment,

 

Josep Viella Massegú

President de la Comissió de mediació i resolució alternativa del conflicte

 

Girona, 21 de desembre de 2018

 

 

 

 

divendres, 18 gener, 2019 - 09:45
AdjuntMida
PDF icon Butlleta d'inscipció1.02 MB