CURS D’ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE 2019

Dia: 
dimarts, 2 abril, 2019 - 14:00
Lloc: 
A través de videostreaming (en directe o diferit)

 

 

CURS D’ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE 2019

 

Circular 34/2019

 

Benvolgut company, benvolguda companya,

 

T’informo que a partir del proper 2 d’abril i durant el mes de maig, els dimarts i dijous, de 14h a 16h, es realitzarà, a través de videostreaming (en directe o diferit), un curs d’especialització lletrada en violència de gènere, organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana, segons la informació que s’adjunta.

 

Aquest curs (si s’acompleixen la resta de requisits per a l’alta al Torn d’Ofici), et permetrà incorporar-te en el Torn especial de víctimes de violència de gènere dels partits judicials de Girona, Santa Coloma de Farners, La Bisbal d’Empordà, Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Olot i Ripoll.

 

El curs té una durada de 38 hores, distribuïdes en 30 hores teòriques, 6 hores de pràctica i 2 hores de prova avaluadora.

 

Sessions pràctiques:

Entre el 31 de maig i el 20 de juny, es programaran 6 hores de pràctiques. L’organització de les sessions anirà en funció de la disponibilitat de cada ponent i del propi Col·legi. (Se us n’informarà al llarg del curs). L’objectiu de les sessions pràctiques serà la resolució de dubtes de tot el contingut teòric del curs, així com la resolució d’activitats formatives en base a casos pràctics. Aquestes sessions només s’oferiran en format presencial als Col·legis que reuneixin un mínim de 10 alumnes, i caldrà assistir OBLIGATÒRIAMENT a la totalitat d’aquestes hores per poder accedir a la prova i al certificat habilitador.

 

Prova obligatòria:

Per tal de superar el curs, serà necessària la superació d’una prova presencial obligatòria, que es durà a terme el divendres dia 21 de juny, de 13h a 15h, a la seu col·legial. Consistirà en una prova tipus test en base a la totalitat de les sessions teòriques i pràctiques.

 

*El CICAC es reserva el dret de modificar la data de la prova final en cas que ho consideri convenient.

 

Certificat:

Es lliurarà el certificat habilitador a aquells alumnes que hagin:

 

-Visualitzat el 100% de les sessions del curs.

-Assistit presencialment a les 6 hores lectives de pràctiques.

-Superat la prova final obligatòria.

 

El preu del curs és de:

Col·legiats: 175€

No col·legiats: 220€

 

Per formalitzar la inscripció, cal fer l’ingrés al c/c del CICAC ES52 3191 0500 0445 9137 5128, i remetre posteriorment el comprovant al fax 93 488 15 53 o a l’adreça electrònica formacio@cicac.cat

 

Una vegada efectuat el pagament, a fi de poder visualitzar les sessions per internet, caldrà que et registris en el següent enllaç: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/login/signup.php

 

Un cop registrat rebràs un correu electrònic per tal de validar el teu compte. Un cop validat, és imprescindible que a través de la web www.formacioadvocaciacatalana.cat, i prèvia autentificació amb les claus que ja disposaràs (són les que has introduït anteriorment en fer el registre) seleccionis el “Curs d’especialització lletrada en violència de gènere 2019” i accedeixis a “inscriu-me”.

 

Finalment, t’avancem que durant el quart trimestre de 2019, està previst que l’ICAG organitzi el Curs d’especialització lletrada en violència de gènere, amb les següents característiques:

 

  • Presencial.
  • Format més compacte.
  • Inclourà part teòrica, pràctica i examen.
  • Estarà enfocat d'una forma més pràctica a adquirir els coneixements necessaris per ajudar als col·legiats a superar les dificultats del torn especial de víctimes de violència de gènere en relació amb tots els interlocutors implicats.
  • L’impartiran especialistes en la matèria que desenvolupen la seva tasca professional dins l’àmbit territorial del Col·legi.

 

 

Cordialment,

 

 

Carles Mac-Cragh Prujà

Degà

 

Girona, 21 de març de 2019

 

 

 

dimarts, 2 abril, 2019 - 14:00
AdjuntMida
PDF icon Programa429.03 KB